10 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ МОМЧЕ, КОЕТО ПИЕ УИСКИ

 1. Той е „лошо момче“. Момичетата, които харесват такъв тип момчета знаят за какво говорим. Много е вероятно той да кара мотор, да обича екстремното или пък да свири на китара, например.

2. Той е емоционално уравновесен. Умее да контролира емоциите си или умело да ги прикрива, но определено е трудно да го видите разстроен.

3. Те не се страхуват да се борят за своето. Такива момчета определено не са хора, които ще оставят някого да ги тъпче. Подгответе се да ви отрежат и при първия знак на неуважение.

4. Има вкус към фини неща.

5. Той е зрял или дори улегнал.

6. Той е изтънчен. Момче, което обича уиски със сигурност има интересно хоби. Ако в шкафа за алкохол има наличности от уиски, то в гаража със сигурност има екипировка за някакъв спорт или превозно средство за високи скорости.

7. Той е провокативен..

8. Не оставя нещата недовършени.

9. Той е силен. Поръчката на уиски показва самочувствие, а самочувствието е добър показател за сила. Очевидно е, че човек, който знае какво иска, няма проблем с това какво мислят другите.

10.Той добре понася алкохол.

 

 

Избрани продукти


Този списък е временно място за съхранение на избрани от Вас продукти от продуктовия каталог на които можете да изчислите Вашата отстъпка.

За да започнете, кликнете върху + иконата до всеки продукт, за да го добавите тук.

Пресметни своята отстъпка
0 продукта